fif

Idag lanseras fotbollströjan som kan bäras på fotbollsplanen både digitalt och fysiskt – helt enkelt en tröja för såväl FIFA-fansen som Premier League-entusiasterna.

Det är EA SPORTS som presenterar deras exklusiva designsamarbete med modeaktören FOKOHAELA – ett samarbete speciellt anpassat för Sverige och Norden. Tillsammans lanserar de EA SPORTS x FOKOHAELA Northern Lights kit, en tröja vars design är inspirerad av nordisk natur i form av norrsken.

Den digitala varianten av tröjan går att få tag på i FIFA 19s spelläge Ultimate Team, genom att delta i spelets veckovisa utmaningar någon gång mellan fredag 8:e februari kl. 19:00 och fredag 15 februari klockan 18:59. Vill man bära tröjan i verkligheten så är det Unisport som säljer ett limiterat antal exemplar via deras online-butik.

– Jag har haft möjligheten att både designa för och samarbeta med mina favoriter till varumärken och fotbollslag, så det ska nu bli spännande att expandera mitt arbete genom samarbetet med EA SPORTS FIFA. I och med samarbetet så kan vi nu erbjuda en tröja som fans inte bara i Norden, utan hela världen, kan bära på planen i FIFA 19 Ultimate Team, säger Jason Lee, grundare och Creative Director på FOKOHAELA.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.