klock

EDIFICE presenterar en ny högteknologisk modell vid namn EQB-600D, det senaste tillskottet bland de högpresterande armbandsuren. Modellen kombinerar dynamisk stil med ledande teknik och genom att ansluta klockan till en smartphone kan du enkelt ställa in tiden för 300 städer runt om i världen. Den infällda urtavlan med jordklotsmotiv bidrar med ett nyskapande och fantasifullt sätt att visa tidens ständiga rörelse.

EQB-600D har en inbyggd 3D Globe Dial som ger armbandsuret en kupolformad flerdimensionell infälld urtavla med ett motiv av jordklotet som visar världstiden. Det detaljerade motivet av jorden är framtaget med hjälp av avancerade gjutningstekniker och en unik finish bidrar till att färgen ändras beroende på vilken vinkel man tittar från.

Casio har utvecklat Accurate Time System som gör det möjligt att ansluta klockan till en smartphone och genom appen CASIO Watch+ kan användaren på ett enkelt sätt ställa in tiden för 300 städer runt om i världen. Appen är kopplad till webbaserade tidsservar som garanterar korrekta tidsuppgifter.

Klockan har flera smarta funktioner som bland annat Bluetooth ® Smart med en signalräckvidd på upp till 2 meter, vattentäthet upp till 10 bar, automatisk tidsjustering, Phone Finder och helautomatisk kalender.

Klockan finns att köpa hos utvalda återförsäljare till priset av 4 498 kr.

klock2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.