capri

I dagarna lanserar Coca-Cola Enterprises sin första ekologiska kalla dryck, Capri-Sun Bio. Den lanseras i smaken äpple, svarta vinbär och körsbär. Drycken är ekologisk och gjord på 75 procent ekologisk fruktjuice av koncentrat samt 25 procent källvatten. Den innehåller inget tillsatt socker eller konstgjorda sötningsmedel, inga konstgjorda smak- eller färgämnen, och inga konserveringsmedel.

– Det är otroligt kul att vara med och lansera vår första ekologiska kalla dryck. Capri-Sun Bio är, precis som vanliga Capri-Sun, ett perfekt alternativ för alla tänkbara situationer, god och enkel att ta med. Vi är glada att kunna erbjuda en ekologisk variant för de konsumenter som efterfrågar det, säger Annika Tjernström, varumärkesansvarig för Capri-Sun.

Namnet Bio kommer från det franska uttrycket för ekologisk då Sverige och Frankrike delar förpackning. På förpackningen kommer det att stå att Capri-Sun Bio är en ekologisk fruktdryck. Capri-Sun Bio är märkt med EU-lövet, EUs märkning för ekologiskt jordbruk.

Capri-Sun Bio säljs i en konsumentförpackning (kartong) om 5×200 ml-påsar med sugrör. Likt andra drycker i Capri-Sunfamiljen används den unika lättviktsförpackningen. Den är praktisk och tålig, håller drycken kall; perfekt för picknickkorgen nu när den efterlängtade sommaren är på väg.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.