elij

DJ: duon Wooden Wisdom bestående av Elijah Wood och Zach Cowie gör sin första Sverigespelning och bjuder på en musikalisk resa med obskyra och grymma danslåtar från alla världens hörn när de gästar Baba Sonics 15-årskalas på Södra Teatern den 10 juni.

Den legendariska indieklubben Baba Sonic fyller 15 år och firar med ett hejdundrande kalas i form av en minifestival på Södra Teatern. Tre dansgolv, inbjudna DJs från hela världen, allsång, indie-picknick och en och annan överraskning utlovas. Första akten som presenteras är Elijah Wood (mer känd som Frodo i Sagan om ringen) som tillsammans med Zach Cowie utgör DJ: duon Wooden Wisdom. Detta blir deras enda spelning i Sverige på turnén, där de också har med sig brittiska DJ Fitz.

Vi började titta på en bokning för några år sedan men det är först nu vi har hittat rätt tillfälle för att flyga in dem. Vi är otroligt glada och stolta att kunna presentera Wooden Wisdom som första bokning till Baba Sonics 15-årsfest säger arrangören Christian Lilja.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.