emirates-number-contact

Flygbolaget Emirates förbättrar komforten för sina passagerare och upplevelsen för det prisbelönta underhållningssystemet ice. Nya hörlurar introduceras för vuxna passagerare i Economy Class och för barn i alla klasser. De nya hörlurarna har en bättre design som förbättrar ljudkvalitén.

Från slutet av juni kommer Economy Class i alla Emirates Airbus A380 att utrustas med nya hörlurar för vuxna passagerare. Under året ska även Economy Class i bolagets Boeing 777-flotta få de nya hörlurarna. Hörlurarna har fått en helt ny design som förbättrar ljudkvaliteten, reducerar bruset från kabinen och erbjuder en högre komfort. Hörlurarnas form är rektangulär och då mer ergonomiska för användaren. Insidan på hörlurarna, som ligger mot öronen, är gjord av läder av hög kvalitet för ökad komfort, vilket är speciellt viktigt på långa flygningar. Passagerare i First Class och Business Class har idag redan tillgång till brusreducerande hörlurar.

– Emirates hörlurar för passagerare i Economy Class är bland de bästa som idag används av kommersiella flygbolag, och vi har alltid ansett att ljudkvaliteten är mycket viktig för att skapa en bra underhållningsupplevelse. Den nya designen kommer att lyfta ljudkvaliteten ytterligare en nivå, och nu kan passagerarna njuta ännu mer av det breda utbudet av underhållning som erbjuds ombord, säger Patrick Brannelly, Divisional Vice President, Customer Experience (IFE & Connectivity).

Nya hörlurar till barnen
Det är inte bara de vuxna i Economy Class som får nya hörlurar, även Emirates unga passagerare får nya hörlurar. Den förbättrade kvaliteten ger dem en bättre upplevelse när de tittar på någon av de 75 barnanpassade kanalerna i Emirates underhållningssystem. Emirates första hörlurar för barn introducerades i slutet av 1990-talet. De nya, färgglada hörlurarna har större högtalare för en mer bekväm passform och de har en mycket bättre ljudkvalitet.

Prisbelönt underhållningssystem
De nya hörlurarna är den senaste uppdateringen kring det innovativa underhållningssystemet ice, som 2014 utsågs till ”Världens bästa inflight underhållningssystem” på Skytrax World Airline Awards för tionde året i rad.

Passagerare kan i förväg gå in på emirates.se och kolla vad som visas ombord på just deras flyg och planera vilka filmer de vill se eller vilken musik som de vill lyssna på under sin resa.

Som första flygbolag, införde Emirates 2014 ljudbeskrivningar på filmer för synskadade passagerare. Under 2007 arbetade Emirates tillsammans med Walt Disney Studios Motion Pictures kring att införa textning för hörselskadade. Det var första gången som detta infördes på ett flygplans underhållningssystem. Emirates arbetar nu med att lansera gratis WiFi ombord på sina flygplan, just nu finns det på 106 flygplan med Wifi inklusive alla A380-flygplan.

Med underhållningssystemet ice kan Emirates passagerare njuta av ett stort urval av över 2 000 kanaler med underhållning, över 500 filmer från hela världen, hundratals timmar av TV-serier och tusentals timmar med musik.

Emirates nya Airbus A380 och Boeing 777-flygplan erbjuder större TV-skärmar med HD-upplösning. I First Class är skärmarna 27 tum, i Business Class 20 tum och 12,1 tum i Economy Class.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.