charl

Charlie Sheen kommer till Stockholm!

Född in i strålkastarljuset som son till skådespelaren Martin Sheen, Hollywoods ‘bad boy’, framgångsrik skådespelare inom både film och TV, talesperson för HIV – Charlie Sheen har många ansikten. Onsdag 15 juni kommer han till Stockholm Waterfront för att bli intervjuad av journalisten och populärkulturspecialisten Fredrik Strage. Efter samtalet svarar Charlie Sheen på frågor från publiken.

– Det ska bli spännande att intervjua Sheen för han har så många bottnar. Dels är han en begåvad skådespelare med filmer som bland andra”Plutonen”, ”Wall Street” och ”Machete kills” i merit­förteckningen och har haft huvudroller i några av vår tids mest populära TV-komedier, dels har han levt ett liv som ibland kan liknas vid en dålig såpa, säger Fredrik Strage.

Charlie Sheen har haft huvudroller i över 45 långfilmer, bland andra ”Plutonen”, ”Wall Street”, ”Hot Shots”-filmerna, ”Fira med Ferris” och ”De tre musketörerna”. På TV är han mest känd för sin Golden Globe-belönade roll i”Spin City”, ”2 1/2 män” och ”Anger Management”. Sheen blev tvåfaldigt Golden Globe-nominerad och fyrfaldigt Emmy-nominerad för rollen som Charlie Harper i ”2 1/2 män”, en roll som sägs vara löst baserad på honom själv. 2010 var han USA:s högst betalde TV-skådespelare.

2011 satte Sheen ett nytt Twitter-rekord och hamnade i Guinness Rekordbok som ”snabbast att nå en miljon följare” då han fick i genomsnitt 129 000 nya följare per dag. Samma år sågs Comedy Centrals ”Roast of Charlie Sheen” av 6,4 miljoner tittare och slog rekord som mest sedda roast i TV-kanalens historia.

Förra året gick Charlie Sheen ut offentligt och berättade att han är HIV-positiv. Han är nu tillsammans med amerikanske TV-personligheten Dr Mehmet Oz förespråkare för HIV-medvetenhet. Som ett resultat av Charlie Sheens öppenhet har det skett en ökning i medvetenheten om sjukdomen och behovet av information.

”An evening with Charlie Sheen”
Onsdag 15 juni, kl 19:30
Stockholm Waterfront Congress Centre
Showen är cirka 2 tim lång, ingen paus

Biljetter www.shownight.se

Förköp: 15 april, kl 10:00 (via länk som publiceras på Facebook och www.shownight.se)

Biljetterna släpps 18 april, kl 10:00

Biljettpris: Balkong 325 kr, parkett 475 kr, VIP (meet & greet) 1 950 kr + serviceavgift

charlie

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.