11880327_492625527578574_3304264024386505419_n

Emil Sergel är frilansfilmare och journalist. I början av nästa vecka har vi alla möjligheten att ta del av hans hittills mest meningsfulla projekt.

– Jag startade JORD förra året för att jag kände att det saknades en filmfestival med fokus på att göra planeten lite bättre. Jag vill ha en bredd på filmerna, att man liksom ska få allt serverat under en helkväll, berättar Emil Sergel

I år handlar filmerna om utrotningshotade djur, trädplanteringsprojekt, matproduktion och exploatering av vildmark.

– Jag tycker man ska gå därför att man får sig både en mental käftsmäll men också ett inspirerande pirr i magen. Det brukar dessutom bli rätt sköna organiska diskussioner i lobbyn i pausen. Så målet är att skapa en ny plattform för diskussion. Jag försöker helt enkelt dra mitt strå till stacken. JORD är hittills mitt mest meningsfulla projekt!, avslutar Emil Sergel

8 november kl. 19.00 på Draken i Göteborg
9 november kl. 19.00 på Park i Stockholm

För biljetter och mer info klicka här

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.