narrive

Yes ni läste rätti rubriken. Narrative Clip är en så kallad ”onödig pryl” som man måste ha. Tänk dig själv att ha en liten minikamera hängandes i skjortan (eller utplacerad i sovrummet) som automatiskt tar en bild varje halvminut. Sen kopplar du in den i datorn och för över resultatet. Enkelt, roligt och briljant enligt oss.

kameraaNarrative Clip
Den svenska bärbara kameran Narrative Clip började som en kampanj på Kickstarter och har efter sin introduktion gjort succé på flera marknader världen över. Fånga ögonblicken mellan sevärdheterna på semestern, dokumentera de första åren med dina barn eller ta med den på en vandring i skogen. Narrative Clip tar automatiskt ett foto var trettionde sekund och har appar för iPhone, Android och webb där du kan återuppleva och dela dina favoritstunder.

Narratives smarta bildhanteringsteknik sorterar automatiskt dina foton efter kvalité och organiserar dem efter dina aktiviteter. Med en batteritid på upp till 30 timmar och plats för upp till 6000 foton på det inbyggda minnet kan du vara säker på att få med allt du vill dokumentera. När du kommer hem kopplar du enkelt in Narrative Clip i din dators USB-port för att med hjälp av den medföljande mjukvaran ladda upp bilderna till Narratives molntjänst. I molntjänsten lagras dina foton och är enkelt tillgängliga från din smartphone eller webben. Att fånga livets små ögonblick har aldrig varit enklare!

Användning
Narrative Clip är byggd för att kunna bäras med alla typer av kläder, du fäster den enkelt på valfri plats och den inbyggda tekniken ser till att rotera fotona åt dig. Du stänger av Narrative Clip genom att lägga den på ett bord med linsen nedåt eller helt enkelt lägga den på en mörk plats som i en ficka. knacka två gånger på Narrative Clip för att ta ett extra foto och anslut den till din dator med hjälp av den medföljande USB-sladden för att ladda och ladda upp foton till molnet (eller spara på hårddisken).

BAWS har testat kameran i några dagar (nej, vi kan tyvärr inte dela med oss av våra bilder, vi gör alldeles för mycket konstiga saker på kontoret) och vi gillar verkligen den här prylen. Bilderna håller fin kvalité så länge det är relativt ljust i rummet eller utomhus, men den fungerar sämre när det är mörkt. Något som är bra är att den inte blinkar vilket gör att ingen behöver veta att du fotar (på gott och ont). En rolig pryl som definitivt fångar ögonblick du inte ens tänker på att fota själv, och man får sig ofta en rolig överraskning varje kväll när man tankar över bilderna till datorn. Har du lite cash över och gillar onödiga men roliga leksaker så köp den! Ni hittar kameran hos Mstore.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.