bil1

Nya i20 Active från Hyundai är en rymlig och funktionell stadsbil som gör livet enklare för den designmedvetna bilälskaren.

Det är nämligen lätt att fastna för designen på nya i20. Både utvändigt och invändigt är den sportig och smart. Hyundai förnyar och uppdaterar sitt SUV-utbud med sköna funktioner. Den ingår i tredje generationen av i20 och är den minsta modellen av Hyundais SUV-modeller.

i20 Active uppvisar en rad sportiga designelement som 17-tums lättmetallfälgar och sportpedaler med metalldekor. Något som klär dig både stressiga arbetsdagar i kostym eller sega söndagar i juni.

Den lanseras med en helt ny motor: en trecylindrig 1.0-liters bensinturbo på antingen 100 eller 120 hästkrafter. Hyundai lovar en klassledande kombination av prestanda och bränsleekonomi. Bilen kommer med backkamera, nyckellöst låssystem med knastrat och navigationssystem med tjänster från TomTom Live.

Även säkerheten är på topp. För mörkerkörning är bilen utrustad med statiska kurvljus så att mörka vinklar blir upplysta under körning. Även varningssystem för övertryck i däcken finns installerat, så att du slipper stå vid sidan av vägen med domkraften.

En annan smart funktion är backstartassistansen som håller bromstryck tills du börjar gasa.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.