9

Har du också tänkt tanken på hur skönt det vore att slippa jobba och istället leva ett liv i pengar och lyx? Baws ger dig 6 enkla tips på vägen till ditt nya liv som golddigger. Ragga upp rika brudar alltså. Läs och ta till dig informationen. Ditt nya (rikare) liv börjar strax.

1. GÖR RESEARCH
Kända svenskor, till exempel programledare eller dokusåpaprofiler, är normalt inte ett dugg tätare än din nyss avlidna faster. Slösa inte tid på dem. De riktigt rika vill varken synas eller höras. Du letar enklast upp ditt offer genom att kolla förmögenheter hos Skatteverket. Tänk på att bankkonto är viktigare än utseende här.

2. ANPASSA DIG
En ung och stenrik dotter i Bonnierfamiljen blir knappast imponerad när du berättar om ditt senaste headshot i COD, eller att din syster nyss fått barn med din bror. Du måste anpassa dig efter saker som intresserar ditt offer. Ta reda på vilka intressen hon har och läs på i ämnet genom olika tidningar och böcker. Google funkar annars. Du behöver inte kunna allt, ett par välslipade repliker kan räcka långt även om du inte vet vad de betyder. Tänk på att du bara ska hålla fasaden uppe en begränsad tid ändå.

3. UPPFÖR DIG
I finare sammanhang måste du kunna föra dig med stil. Vi förutsätter att du har en nystruken skjorta och fina skor. Författaren Magdalena Ribbing har skrivit många böcker i ämnet om hur man beter sig, så förslagsvis börjar du med ”Stora Etikettboken.” Och fuska inte med att ladda ner ljudboken. Man minns mycket mer av innehållet om man läser det själv.

4. SPELA SVÅRFÅNGAD
När du närmat dig ditt offer måste du spela svårfångad under ganska lång tid. Låt henne aldrig under några omständigheter misstänka att du är ute efter hennes stålar. Du älskar ju henne för att hon är den hon är, oavsett om hon är rik eller fattig. Eller hur?

5. PLANERA GIFTERMÅLET
När ni kommit så långt att ni pratar giftermål, se för Guds skull till att det inte skrivs något äktenskapsförord. Detta är den svåraste biten då du måste övertyga henne om att din kärlek är för evigt (när du i själva verket planerar att dra till Bahamas ensam efter tre månader). Men om hon frågar innan bröllopet så ska ni givetvis åka på en kärleksresa till Venedig där ni ska åka gondol i solnedgången. För det är sån du är, en kärlekens riddare som ger ordet romantik en helt ny innebörd.

6. SLUTFÖR KUPPEN
Skilj dig så snabbt du kan, ta hälften av stålarna och ring din gamla högstadiekärlek. Lev livet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.