baws13

I Las Vegas (var annars?) finns det en rullande bakisklinik som heter Hangover Heaven. En buss för alla dem med en rejäl bakfylla.

Idén är genialisk. Tänk dig själv att du vaknar upp efter en hårt natt i Vegas och är redo att säga upp dig ifrån livet för att slippa smärtan. När du tror att det är kört kommer räddningen, Hangover heaven.

Bussen har plats för upp till 14 ”patienter” och är inredd med lädersoffor, TV och ett grymt ljudsystem, då deras vision är att bota baksmälla i en skön miljö. (Spela inte för hög musik bara, reds anm.)

Hur går processen till då?
Jo, man botar helt enkelt bakfyllan genom att ge de behövande droppbehandling för att återställa vätskebalansen i kroppen. I behandlingen ”Rapture” ingår upp till två liter intravenöst tillförd vätska och 20 minuters syrgasbehandling. Vätskeblandningen är exklusivt framtagen av Hangover Heavens grundare Dr Jason Burke och innehåller olika vitaminer och kosttillskott med egenskaper som motverkar bakfylla.

Vet du att kvällen kommer bli hård kan du förhandsboka en plats. Annars får du helt enkelt ställa dig på The Strip och vänta på att bussen åker förbi och frågar om du vill åka med.

Baws säger: Glöm ipren, vatten och kebab. Åk buss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.