guid

Imorgon tar Sverige emot ett stukat Holland i Janne Anderssons första match
som förbundskapten. Det holländska landslaget, som missade EM i Frankrike i somras, har brottats med interna bråk som slutade i att de båda assisterande tränarna Dick Advocaat och Marco van Basten avgick. Dessutom förlorade man med 1-2 mot Grekland under förra veckan. 

Trots tumult tror spelarna att Holland drar det längsta strået mot Sverige, enligt statistik från Unibet har 61 % av spelen lagts på Holland som vinnare medan 23 % tror på Sverige-vinst och 16 % på oavgjort.

– Just nu är både Sverige och Holland två ganska osäkra kort. Janne Andersson har fått minimalt med tid på sig för att förbereda ett landslag som går in i en ny era utan Zlatan Ibrahimović. Trots att Holland borde vara ordentligt revanschsugna efter ett missat EM-slutspel visade matchen mot Grekland snarare att de är långt ifrån toppformen, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

I det långa loppet är Frankrike favorit att ta hem Grupp A med just Holland som den största utmanaren. Sverige är för närvarande rankade som trea på oddslistan och därefter följer Bulgarien, Vitryssland och bottentippade Luxemburg.

VM-kval: Sverige – Holland
Sverige 3.30
Oavgjort 3.30
Holland 2.20

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.