oral

Alla som har barn vet att tandborstning kan vara en kamp. Men det finns sätt att göra det lättare och därmed förenkla vardagen för föräldrar. Nu lanserar Oral-B en ny produkt i serien Stages – en eltandborste med Star Wars som motiv.

Nu lanserar Oral-B en ny eltandborste för barn med motiv från den populära filmen Star Wars. Eltandborste kan även kopplas till Oral-Bs Disney Magic Timer App. Att borsta med eltandborste istället för manuell tandborste ger inte bara renare tänder, studier visar även att 90 procent av de barn som borstar med eltandborste och använder appen borstar sina tänder längre och når därmed de två minuter som rekommenderas av tandläkare. Den uppladdningsbara eltandborsten är lämplig för alla barn över 3 år och har ett borsthuvud som är specialutvecklat för att passa barns små munnar.

Det är aldrig för tidigt att lära sina barn om munhälsa och både föräldrar och barn uppskattar självständighet i tandborstningen. Det är dock inte alltid enkelt att uppnå och det är en av anledningarna till att karies är ett så stort problem bland barn i hela världen. Studier visar att nästan hälften av alla barn mellan sex och åtta år har haft minst ett hål1. En rolig eltandborste, tillsammans med appen, hjälper föräldrar att bygga bra tandborstningsvanor och självständighet för sina barn.

– Det är när barnen är små som vi ska lära dem hur viktigt det är att borsta tänderna och det går lättare om det också är kul. När barnen blir äldre växer även viljan att känna sig mer självständig och det är därför viktigt att de får ta ansvar för sin egen tandborstning men de behöver ofta vägvisning vilket Disney Magic Timer App erbjuder, säger Sargon Demirdag, Brand Manager Oral-B.

Disney Magic Timer App

  •  Timer: Med hjälp av animerade Disney-favoriter hjälper appen till att underhålla barnen under de rekommenderade 2 minuter de borstar tänderna.
  •  Kalender: För att uppmuntra kontinuerlig tandborstning kan barnen hålla koll på sina framsteg i en kalender. De får i likhet med ett spel möjlighet att låsa upp olika pris när de når sina mål.
  •  Album: Genom att borsta tänderna 2 minuter, 2 gånger om dagen får barnen klistermärken. Dessa kan de sätta in i sitt egna album direkt i appen.

Disney Magic Timer App laddas ner gratis från App Store eller Google Play. De rekommenderade försäljningspriserna för produkterna i produktserien Stages är 349 SEK. Oral-B ProExpert Stages tandkräm har ett rekommenderat pris på 29,90 SEK.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.