magggg

Hela livet är en enda cirkus, inte minst i Magaluf. Två snubbar vid namn Jean-Pierre Marquez och Johannes Leonidas Ulmefors är tillbaka med en ny hit där dom låter toner och sång föra klackarna upp i taket.

– Låten har ett nytt fräscht sound, det är precis som att en liten unik bebis fötts i Sverige, säger Jean-Pierre Marques om releasen.

Med inspiration från livets goda dagar i den tropiska chartermiljön i Magaluf blev resultatet ett gediget verk som för känslan tillbaka till cirkusen. Genom ödmjuka toner av saxofon med harmonisk touch återskapar grabbarna minnen i form av dans, glädje, fest och kärlek. Låten är en hyllning till TV3s program Cirkus Magaluf och folket där borta, såväl turister som säsongare.

Två Snubbar kommer att köra en sommarturné som innebär uppträdande i Rhodos, Ayia Napa och givetvis Magaluf. Sverige får också sin del av kakan.

– Alla som befinner sig i vårt avlånga land denna sommar kommer att få smaka på våran show vare sig man vill det eller ej. Vi jobbar hårt för att ta oss till nummer ett, blir det inte till verklighet är nummer två acceptabelt. Det finns inga genvägar, till slut smäller det, avslutar Jean-Pierre Marques.

maga

2 KOMMENTARER

  1. ”Nytt fräscht sound” LMFAO har kört det här soundet sedan 2009, så NYTT är det knappast.. haha

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.