steel

SteelSeries är en världsledande tillverkare av kvalitetstillbehör som möss, tangentbord, speldosor, musmattor och mjukvara för gamers. De samarbetar med  professionella gaming-lag för att veta exakt vad du behöver för att lyckas när du spelar. För dom här grabbarna är spel ingen lek.

Nu har de släppt en hel serie med nya sjukt feta headsets med hög komfort, ett kristallklart ljud och snygg design. För helt ärligt, inte pallar man döda fiender i åtta timmar i sträck med ett 99 kronors headset från Ge-Kås i Ullared? Spelar du ofta förtjänar du det bästa.

– För oss så står Siberia för ett ljud, en känsla och en design helt anpassad efter gamern. När de allra första headsetsen från Siberia kom så hade de en design som helt skiljde sig från alla andra headsets på den tiden. SteelSeries Siberia-headsets hade en komfort som gjorde att man nästan glömde bort att man hade dem på sig, samtidigt som ljudet var något av det bästa som kunde erbjudas vid den tiden. Med denna nya serie av Siberia-headsets så kommer SteelSeries ännu en gång att sätta en ny standard för hur bra gaming-anpassade headsets kan vara., säger Tino Soelberg, CTO på SteelSeries.

Här kan du läsa om de olika headseten. Om du bara fick välja ett par, vilka skulle du ta?

SteelSeries Siberia v3
Det nya familjeöverhuvudet heter Siberia v3 Gaming Headset och känns igen på sin ikoniska design. Förutom att Siberia v3 har en helt oöverträffad komfort så har headsetet också fått ett helt nytt ljudlandskap tack vare nästa generations drivrutiner från SteelSeries. De nya ger ett rikt, detaljerat ljud med en kraftfull bas. Siberia v3 har en effektiv busreducering tack vare den komfortabla memory foam som används till hörkåporna. SteelSeries Siberia v3 kommer i svart och vitt och det medföljer också adapter för möjlighet att använda headsetet till allt från PC och laptops till konsoler och mobila enheter.

SteelSeries Siberia v3 Prism
Nästa familjemedlem heter Siberia v3 Prism och är ett headset för gamern som vill kunna sticka ut från mängden med hjälp av 16.8 miljoner olika färger. Siberia v3 Prism har samma komfort och ljudbild som Siberia v3, men erbjuder dessutom alla funktioner som kommer med SteelSeries Engine, däribland:
· Obegränsat antal profilinställningar som man kan få tillgång till var som helst via SteelSeries CloudSync
· Aktiv brusreducering och automatisk komprimering för mikrofonen
· Digital audio-kvalitet med skräddarsydd EQ
· ColorShift ljuseffekter och lägen som kan skräddarsys efter användaren eller spel

Siberia Elite Prism
En uppgraderad version av Siberia Elite ansluter sig också till familjen. Siberia Elite Prism har en helt ny, mer slimmad mikrofon och ett förbättrat ljudkort som ökar detaljrikedomen för både ljudet i hörlurarna och mikrofonen. Siberia Elite Prism är till och med mer komfortabla än sin föregångare och kommer fortfarande med teknik från Dolby Headphone® och Dolby Pro Logic IIx® för upp till 7.1-kanalers surroundljud. Till headsetet, som också kommer med SteelSeries Engine och allt vad det innebär, medföljer utbytbara kablar för anslutning till PC, Mac, PS4 och olika mobila enheter.

Siberia RAW Prism
Sist ut i den nya familjen är Siberia RAW Prism. Detta är det ekonomiska alternativet för gamern som vill ha ett headset med högsta möjliga komfort samtidigt som det har en lättviktsdesign som gör att man enkelt kan ta med det när åker till olika event. Siberia RAW Prism har en förträfflig ljudbild och kommer med nya SteelSeries Engine. Siberia RAW Prism kommer med en USB-anslutning som fungerar till PC, Mac, PS4 och mycket mer.

www.steelseries.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.