lur

Fnatic Gear, den globala ledaren inom e-sport har släppt ett par nya hörlurar som kommer hjälpa de bästa spelarna att ta sig till nästa nivå samtidigt som de ger e-sporten en plats i vardagen. Duel TMA-2-hörlurarna är de första gaminglurarna designade och anpassade för att inte enbart användas framför datorn. 

Duel TMA-2 hörlurar – för spel och musik

Fnatic Gear har samarbetat med prisbelönta danska ljudpionjärerna på AIAIAI för att skapa hörlurarna Duel TMA-2. Entusiaster har äntligen fått ett vardags-headset som levererar förstklassig ljudkvalitet under spel och musik, oavsett om du är hemma eller på väg.

Duel TMA-2 har en mjuk gummibelagd modulär design som gör det möjligt att växla mellan ljudisolerande ”over-ear pads” till mjuka ”on-ear pads” för att maximal komfort och önskat ljud. Duel TMA-2 strömmar sitt ljud genom 40mm titanbelagda ljudförare. Med kommer en löstagbar mikrofon för användning under spel, och en in-line mikrofon för att ta samtal när du är ute och på väg. Duel TMA-2 hörlurarna är skapta för den professionella eSport-spelarens livsstil och kommer att fungera sömlöst med PC, PlayStation 4, Xbox One men självklart även med smartphones och surfplattor.

Den snygga och stilrena designen är utformad för att radera behovet av att ha olika hörlurar för olika ändamål. Duel TMA-2 är designade för att du ska kunna sitta i långa gaming-sessioner men samtidigt fungera under resten av din vakna tid.

Duel TMA-2 kommer med två uppsättningar ”Ear-pads” för bästa möjliga komfort och du kan nu förhandsbeställa dessa badboys på FnaticGear.com

lur2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.