folkbollar

Med bara ett par veckor kvar av årets fotbollssäsong är det nu dags att för andra året i rad nominera vinnarna till Folkbollen, fotbollspriset som hyllar viktiga insatser i division 4.

BAWS älskar den här typ av engagemang och älskar att man inte behöver spela fotboll i Champions League för att bli uppmärksammad. In på Folkbollen.se genast och nominera de eldsjälar du tycker förtjänar att vinna.

Priset delas ut till Årets skyttekung, Årets eldsjäl och Årets lokala fotbollsblogg.

I division 4 spelar 7 000 spelare och klubbarna har format några av Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare, som till exempel Mikael Lustig, Kim Källström och Anders Svensson. För att inspirera och lyfta spelare och personer knutna till division 4 delar NordicBet varje år ut priset Folkbollen.

–  Med Folkbollen vill vi lyfta det enorma engagemanget som finns i fotbollssverige, inte minst i de lägre serierna, säger Mikael Nilsson på NordicBet. Division 4 inkluderar tusentals fantastiska eldsjälar, spelare och supportrar som alla delar glädjen till fotbollen.

Årets omgång av Folkbollen består, precis som tidigare år av tre kategorier vars vinnare alla bidrar till fotbollens glädje och spänning.

Årets skyttekung: Priset identifierar stjärnskott i division 4 genom att dela ut pris till Årets skyttekung. Vinnaren av detta pris är den som gjort mest mål under hela säsongen i division 4 i hela Sverige. Förra årets skyttekung blev Amar Zubcevic från IFK Oskarshamn, som gjorde 30 mål.

Årets eldsjäl: Folkbollen 2014 fortsätter att lyfta de eldsjälar som lägger ner stort engagemang på att få spelare, gräsmattor och publik att må bra. Eldsjälarna nomineras av klubbar och privatpersoner genom att besöka Folkbollen.se. Vinnaren bland de nominerade utses av Folkbollens jury bestående av fotbollsproffset Henok Goitom, fotbollsbloggaren Jesper Bankemyhr och NordicBets marknadschef Mikael Nilsson. Förra årets ejdsjäl blev Peter ”Dudde” Skoglund, sportchef i Härnösandsklubben IF Älgarna. .

Årets lokala fotbollsblogg: Kategorin hyllar den fotbollsblogg som på bästa sätt bevakat division 4 i fotboll. Vinnaren av Folkbollen i denna kategori avgörs via en omröstning på Folkbollen.se. Förra årets vinnare av bloggpriset blev Jesper Bankemyhr, grundare av lokalfotboll.se i Östergötland.

Vinnaren i kategorin Årets eldsjäl tilldelas 10 000 kr samt ytterligare 10 000 kr att ge till sin klubb. Årets lokala fotbollsblogg får skänka 10 000 kr till valfritt ändamål.

folkboll

www.folkbollen.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here