mauler

Natten mot söndag går Alexander ”The Mauler” Gustafsson upp i oktagonen mot Anthony ”Rumble” Johnson under UFC Fight Night Stockholm. 

Helgens gala blir den största UFC-galan någonsin i Europa och den näst största genom tiderna. Vinnaren i matchen Gustafsson – Johnson belönas dessutom med en titelmatch. Folkets förtroende för Alex att vinna matchen har ökat markant ju närmare matchen vi kommer och spelarna är övertygade: Alexander Gustafsson vinner matchen, och han gör det mest troligt genom submission. Oddset på att Alexander vinner genom submission har rasat från 11 gånger pengarna till 3.50.

– Alexander är ordentligt laddad inför den här matchen och allt fokus är på att ta sig förbi det sista hindret som står mellan honom och en returmatch mot John Jones. Han är inte nöjd förrän han har det där mästarbältet och även om det kommer bli en tuff match natten mot söndag tror vi inte att han kommer göra publiken besviken, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Men även om Gustafsson är spelarnas och oddsens klara favorit inför matchen kan man inte räkna ut Johnson, han betraktas som en av UFC:s bästa knockout-fighters och kommer bli en svår nöt att knäcka för Alexander.

BAWS är på plats på galan. Ses vi där?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here