soccc

Nu är Gear for Cold Conditions tillbaka. Löpkollektionen från SOC innehåller snygga och funktionella plagg anpassade för träning i kallt klimat och mörker. Förutom bra funktion har kollektionen ett säkerhetstänk för kommande mörka årstider, och reflexer är därför en viktig del i de nya plaggen.

En av de mest väsentliga faktorerna när man tränar utomhus under hösten och vintern är att plaggen inte sitter för tajt mot kroppen då fukttransporten i kläderna minskar avsevärt och kylan blir mer påtaglig. För bästa komfort under löpning i kalla och blöta förhållanden är lager på lager-principen den överlägset bästa.

– I Sverige är det dags att förbereda sig för kallare löpturer nu. Luft bör kunna cirkulera mellan lagren av plagg, för att undvika fukt inpå kroppen som kyler ner musklerna, något vi har tänkt på i utformandet av kollektionen. På Stadium jobbar vi hårt för att våra kunder ska kunna löpa året runt, oavsett väder. Med Gear for Cold Conditions har vi en specialanpassad, prisvärd och funktionell kollektion som är perfekt för kalla och mörka klimat, säger Helena Finnäs, Produktchef på Stadium

I år kopplar man även in säkerheten i kallklimatslöpningen, då reflexer tar en betydande plats i kollektionen.

– Plaggen i Gear for Cold Conditions förespråkar säkerhet i mörkret med hjälp av reflexer, utan att tumma på funktion eller modegrad. Bland annat ingår vind- och vattenavvisande ”Visible Jacket” i kollektionen, där hela axelpartiet är i högkvalitativt reflexmaterial. Du syns från 360 grader vare sig du tränar i stan, i tätbebyggd ort eller på landet, fortsätter Helena Finnäs.

IMAGEEDITED=True
IMAGEEDITED=True

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.