axee

Med sin nya doftserie ”Peace” drar AXE sitt strå till stacken för att världen ska bli lite bättre. AXE har nämligen precis dragit igång en kampanj som vi på BAWS tycker är riktigt bra, den går ut på att de som medverkar ska skicka in bidrag på hur man med hjälp av 100.000 kr kan förändra världen. Eller bara Sverige för den delen, allt är upp till den som tävlar.

Make love. Not War. Svårare än så är det inte, och det kan ju tyckas självklart. Men vi alla behöver en påminnelse ibland om att fred och omtanke är bättre än krig och hat. Och där kommer alltså AXE in i bilden (och vinner vår respekt för sin medmänsklighet). Detta har nu medfört att vi står bakom kampanjen till den grad att vi numera endast duschar med och luktar AXE Peace. Och ja, tjejerna älskar det. Don’t worry.

Fundera ut hur du skulle kunna förbättra något om du fick 100 lax, och gå sedan in HÄR och följ anvinsningarna. Kanske vill du hjälpa SOS barnbyar, kanske bidra med rent vatten till fattiga länder eller starta en insamling för att få Mange Schmidt att sluta rappa. Du bestämmer, men det viktiga är att du deltar. Som Ronald McDonald säger: Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

(O)värt att nämna är att grabbarna i DeVetDu kommer dela ut priset till vinnaren. Fast det är förmodligen föga intressant för de som inte är tjejer under 17 år. Men ändå.

Gå genast in på AXE PEACE och dela med dig av ditt förslag!

http://www.youtube.com/watch?v=63b4O_2HCYM

1 KOMMENTAR

  1. Alltså kampanjen i sig är fin. Men att kalla in ”devetdu” sänker standarden hårt. Blir nästan som ett skämt. På riktigt. Pinsamma ni är AXE… helt seriöst…. nästan bojkott på den… hahahaha

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.