logi

Ratten är Logitechs första ratt tillgänglig för både Xbox One® och PC och kommer finnas tillgänglig från i höst. G920 är konstruerad för att leverera precisionsstyrning. Den är utrustad med Logitechs kraftfulla tvåmotoriga Force Feedback-system, klädd i handsytt läder och kommer med pedaler i rostfritt stål. Ratten är också kompatibel med tillbehöret Driving Force Shifter, en sexväxlad manuell växelspak. Det här är den första Logitech-ratten som är kompatibel med Xbox One.

“G920 är ratten som alla racingfans har frågat efter till Xbox One,” säger Ujesh Desai, vicedirektör för Logitechs gamingavdelning. ”Vi använde erfarenheterna från våra tidigare rattar när vi byggde den, alt för att leverera en verkligt uppslukande upplevelse för Xbox One-spelare. Personligen ser jag otroligt mycket fram emot att få prova den med Forza Motorsport 6.”

”Det här är fantastiska nyheter för alla racingfans med Xbox One som använt andra Logitech-rattar tidigare och som frågat efter just det här,” säger James Hunter, ansvarig för Xbox-tillbehör. ”När Forza Motorsport 6 släpps i höst kommer racingentusiaster nu ha möjligheten att med hjälp av det här systemet verkligen låta sig uppslukas av racingupplevelsen.

Realistisk Force Feedback

G920 är konstruerad för att med hjälp av Force Feedback simulera körkänslan i en riktig bil. Du kommer känna när tyngdpunkten förflyttas, när vägunderlaget förändras och när däcken slits. Med spiralskurna drev byggda på samma sätt som i riktiga bilar kommer du få samma mjuka, tysta och precisa känsla som i verkligheten.

Hållbar Design

Logitech G920 Driving Force är designad för att hålla. Ratten är byggt med ordentliga kullager och pedalerna tillverkas i rostfritt stål. Högkvalitativt handsytt läder ger Logitech G920 Driving Force samma utseende och känsla som en professionell racingratt. De medföljande fästanordningarna låter dig säkert och stabilt montera ratten mot ett bord.

Smidig tillgång till kontrollerna

För sömlös tillgång till racingkontrollerna är D-paden, konsolknapparna och de semiautomatiska växelpaddlarna bekvämt belägna på ratten.

Responsiva pedaler

Logitech G29 Driving Force kommer med en separat pedalenhet som låter dig bromsa, accelerera och byta växlar precis som i en riktig bil. Den icke-linjära bromspedalen imiterar känslan hos ett tryckkänsligt bromssystem för responsiv och precis kontroll.

Optional Driving Force Shifter

Driving Force Shifter, en sexväxlad manuell växelspak finns också separat tillgänglig. Växelpaken är också byggd i kvalitetsmaterial såsom rostfritt stål och äkta handsytt läder.

Pricing and Availability

Logitech G920 Driving Force väntas finnas tillgänglig i Sverige hos Komplett, Webhallen Elgiganten och Media Markt från början av oktober 2015, med ett föreslaget pris på 4399 SEK. Driving Force Shifter förväntas också finnas tillgänglig från oktober, med ett föreslaget pris på 649 SEK. För mer info besök Logitech.com. Du kan också se Logitech G920 på E3 2015 i Xbox-båset i den södra hallen

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.