8

Är du också trött på att din flickvän sitter som ett frågetecken i soffan så fort domaren blåser i sin pipa under en fotbollsmatch? Om hon nu tvunget ska medverka på din fotbollskväll med grabbarna (eftersom ”Anna inte orkade träna idag”) blir det bäst för alla parter om hon förstår vad som händer på planen.

Att förklara regeln Offside kan ta sin tid, och därför är det ett perfekt läge nu innan de spännande CL-matcherna kommer igång på allvar. Självklart förklarar du det på ett sätt så hon förstår.

Upprepa dessa 10 steg för din tjej dagligen tills de sitter i ryggmärgen på henne. Glöm inte tacka oss sen när du får en lugn, tyst och skön finalupplevelse i Champions League.

1) Du är i en skoaffär och står tvåa i kön till kassan. Bakom kassörskan står ett par skor som du har sett och som du bara måste ha.

2) Kvinnan före dig i kön har också sett dem och tittar trånande mot dem.

3) Du har glömt din plånbok, och kvinnan framför letar i väskan efter sin.

4) Det skulle vara mycket dumt av dig att trycka dig förbi den andra kvinnan då du inte har pengar att betala med.

5) Kassörskan står kvar och väntar, den andra kvinnan gräver frenetiskt i väskan efter plånboken.

6) Din väninna provar ett par andra skor längst bak i butiken och har sett ditt dilemma. Som den medsyster hon är inser hon att hon måste hjälpa till.

7) Hon förbereder sig för att kasta sin plånbok till dig.

8 ) Om hon kastar den till dig kan du ta emot den och sedan gå runt kvinnan före dig i kön och köpa skorna.

9) Om det är mycket bråttom kan din vän kasta plånboken över huvudet på den första kvinnan varpå du springer runt, fångar plånboken i farten och köper skorna.

10) Kom alltid ihåg att innan plånboken faktiskt ”har kastats” är det helt fel och mycket oartigt att passera den första kvinnan.

1 KOMMENTAR

  1. Bästa jag läst idag, och paradise hotell, men om du vill ha en riktigt tyst och lugn flickvän under matchen, ge henne för fan en biocheck! #notafotballfan

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.