led

Höstmörkret är här och vi tillbringar alltmer tid inomhus. Nu behöver du inte längre någon dimmer för att skapa rätt belysning för läxläsning, middagar och fredagsmys – när Philips Lighting lanserar SceneSwitch, en LED-lampa med tre ljusnivåer som regleras med den befintliga strömbrytaren. 

När dagarna blir kortare är det viktigt att ha bra belysning hemma och därför kommer nu SceneSwitch från Philips Lighting, en LED-lampa med tre olika ljusnivåer. Använd din befintliga ljusbrytare för att koppla om ljuset och sänka färgtemperaturen – ingen installation eller teknisk expertis krävs. För E27-lampan kan det se ut som följer:

• Klart varmt ljus (100 % ljusstyrka motsvarande en 60 watts glödlampa (2 700 K))
• Naturligt varmt ljus (40 % ljusstyrka motsvarande en 25 watts glödlampa (2 500 K))
• Dämpat mysigt ljus (10 % ljusstyrka motsvarande en 8 watts glödlampa (2 200 K))

Tre ljusinställningar för olika tillfällen
Vid ett första klick på strömbrytaren ger Philips SceneSwitch ifrån sig ett klart ljussken, perfekt för läxläsning och andra tillfällen när man behöver vara skärpt. Slår man av och på ström- brytaren igen byts det klara ljuset ut mot ett mer naturligt. Vid ett tredje klick blir ljuset mjukt och behagligt, perfekt för fredagsmys i soffan.

Ingen krånglig installation
Till skillnad från många dimmers på marknaden kräver nya Philips SceneSwitch ingen installation eller hjälp från elektriker. Skruva bara ur din befintliga lampa och ersätt den med en Philips SceneSwitch. Lampan har ett inbyggt minneskort som gör att den kommer ihåg senast använda ljusinställning till nästa gång den tänds (om ljuset varit släckt i minst 6 sekunder).

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.