maxresdefault

Nu är helgen här. Som du har längtat.

Självklart har du stora planer. Du ska vara kung på dansgolvet. Du ska sova länge på lördagsmorgonen och du ska ragga upp en het brud på kvällen. Kanske tar du även på dig din nya T-shirt med häftigt tryck på bröstet som du har unnat dig inför denna festhelg.

Låt mig (tyvärr) upplysa dig om hur helgen förmodligen kommer bli: (Rätta mig på måndag om jag hade fel)

1. Du kommer inte vara kung på dansgolvet. Killar har egentligen inget att göra på ett dansgolv. De ser för det mesta ryckiga och stela ut och robotdansen slutade vara cool för 20 år sedan. Häng i bakgrunden istället.

2. Trots att du stängt av väckarklockan kommer du garanterat vakna av något annat. Förmodligen har du glömt stänga av ljudet på mobilen så din kära mamma ringer dig kl 09.00 för att, och jag citerar: ”Se till att du inte sover bort hela dagen nu när det är så fint väder ute”.

3. Den där ”heta bruden” som följer med dig hem efter ditt krogbesök kommer med all sannolikhet att vara en kebabrulle från din lokala pizzabagare som envisas med att kalla dig för ”brorsan” hela tiden. Du är ju trots allt där varje lördagskväll strax innan stängning.

4. T-shirten är iallafall ascool.

Nu när ni vet hur det förmodligen kommer bli så är det lättare att acceptera sanningen, och besvikelsen över allt som uteblev kommer inte kännas lika stor och tung.

Själv kommer jag garanterat inte sova själv på lördag. Jag kommer sova länge efter att ha varit kung på dansgolvet och min T-shirt är det coolaste du sett. Men hey, thats just me.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.