12713948_10153627327715756_322558530_n

Rickard Edh, en personlighet som vi har följt med stort intresse. För drygt två år sedan bröt han ryggen och krossade sina bägge fötter i en svår klätterolycka, bara ett år efter händelsen stod han på toppen av Afrikas högsta berg, Kilimanjaro.

I kväll ser ni Rickard Edh i TV-programmet Ninja Warrior kl 20.00 på kanal 5 men utmaningarna slutar inte där. Redan nu på lördag väntar hinderbanetävlingen Arena Run i Stockholm och för 2016 har Rickard storartade planer som skall verkställas.

– Vi kommer under året spela in en dokumentär där man får följa med på mina resa. Från rullstol till Kilimanjaro på ett år och när jag gör ett försök att slå mina egna tider från 2008 innan olyckan, på en svensk klassiker. Om någon skulle fråga mig vad som inspirerar mig mest, så hade jag svarat människor. Detta är klyschigt nog ”MIN VÄG TILLBAKA” kan jag kan du, nu kör vi.

En historia om en livsglad själ med passion för att övervinna hinder och motivera andra.
Spana in trailern till den kommande dokumentären nedanför och glöm inte att slå på televisionsapparaten i afton.

Instagram: Inspiredhofficial
www.inspiredh.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.