ikehi

1977 presenterade en uppfinnare vid namn Frank Rudy en galen idé för Phil Knight, nämligen att placera luftkuddar på insidan av skosulan. Phil gav sig ut på en testtur och Nike blickade aldrig tillbaka.

Under de senaste 30 åren har ingen teknologi förknippats så starkt med Nike som Air har. Från Tailwind-modellen till den nya VaporMax är det en banbrytande idé som har transformerat hela industrin – och etablerat Nike som ett ledande och innovativt företag.

En kort promenadsträcka från Nikes huvudkontor i Beaverton, Oregon, befinner sig en av två anläggningar som har uppfunnit, återuppfunnit och fulländat Air-teknologin. Nike Air Manufacturing Innovation-anläggningen och dess motsvarighet vilken finns i St. Charles, Missouri har tillsammans tillverkat 3.5 miljarder Nike Air enheter. Det kräver en arbetsstyrka på 1300 högkvalificerade personer som arbetar dygnet runt för att få det att hända. Varje enskild person spelar en kritisk roll när det kommer till att finjustera Air teknologin med målet att leverera precision och prestanda, ner på mikroskopisk nivå.

För första gången någonsin delar Nike nu med sig till resten av världen om hur de ger liv till Air.

Redan ett globalt fenomen! Nike tar sin teknologi Air till platser vi aldrig trodde var möjliga. Nya material, beräkningsdesign och egenutvecklade verktyg pushar tillsammans gränserna för denna teknologi. Som ett resultat av detta kommer Air även att tillämpas på områden långt bortom löpning och skapa trendvågor inom nya sporter och stilområden.

Med den nya VaporMax är framtiden redan här. Den levererar på det plan om vår allra mest vågade dröm: att hjälpa varje atlet att uppleva den makalösa sensationen om att gå på luft. Varje VaporMax har luftenheter som är framtagna i Beaverton, Oregon.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.