sanya

Nike Tech Pack är kollektionen som gestaltar föreningen mellan sport och mode. Klassiskt sportiga silhuetter uppdateras med ny innovativ design vilket gör plaggen till perfekta vardagsfavoriter. Varje kollektion är skapad för idrottare som vägrar att ge upp, oavsett motstånd.

En aktiv livsstil utan begränsningar. En atlet måste vara förberedd på alla typer av utmaningar. För sommaren 2015 har Nike Tech Pack kollektionen utformats för att bistå des bärare i alla väder. Oavsett om det är under svala morgnar, hettande eftermiddagar eller kyliga kvällar – är de tunna lättviktsmaterialen funktionellt anpassade för en dynamisk och livlig vardag.

Rafael Nadal i Tech Hyperfuse Windrunner för herr
Rafael Nadal i Tech Hyperfuse Windrunner för herr

Nike Tech Pack Hyperfuse kollektionen är uppbyggd av en fjädertunn Rip Stop-nylon som är ett material skapat för att motstå tryckande sommarvärme men som också håller dig torr under de ruskigaste regndagarna.

Nike Tech Hyperfuse Windrunner för dam och herr är utrustade med ventilation som genom laser-perforerade zoner håller kroppen i rätt temperatur. Nike Tech Hyperfuse Vest ger armarna fri rörlighet samtidigt som resten av överkroppen skyddas för att stå emot både värme och kyla. Båda modellerna är uppbyggda av ett punkterat mesh-material för att skapa bra luftcirkulation som kyler när en aktiv livsstil gör att värmen byggs upp.

Genomgående för hela kollektionen är det fjäderlätta nylonmaterialet som gör att bäraren skyddas från alla typer av väderomslag samtidigt som lättheten i materialet inte distraherar från ett liv i rörelse.

I ett liv ständigt på språng är det viktigt med funktion anpassad för allt. På samma sätt är Nike Tech Pack-kollektionen också tillgänglig att se direkt i din smartphone. Ladda ned SU15 Tech Pack Lookbook via Google Play Store eller iTunes Store.

Den nya Nike Tech Pack kollektionen för sommaren 2015 kommer att finnas tillgänglig på nike.com/sportswear och hos utvalda återförsäljare av Nike Sportswear från den 28 maj.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.