rav

I likhet med nyåret känns höstens inträde på många sätt som en nystart, och med den uppdaterar vi gärna höstgarderoben också. Höstens herrmode är fullt av rutmönster, gula och bruna toner, kepsar, stora logos, läderjackor och rockar. På plattformen Spot-a-shop kan du fynda dig till trenderna genom att  på en och samma plattform hitta olika butikers reafynd.

På deras plattform kan man sortera utefter bland annat märke, färg, och pris. Skulle du vara på jakt efter höstens gula it-regnjacka kan du då inom några knapptryck få upp ett förslag inom din utvalda budget. Spot-a-shop är inte en webbshop i sig utan samlar olika butikers kampanjer på sin sida. När man hittat den man söker klickar man på produkten och blir vidareskickad till partnerbutiken. Där kan man fortsätta shoppa eller direkt gå till varukorgen och köpa sin produkt.

Är man inte speciellt intresserad av att följa de mest extrema trenderna är stickade tröjor och mörka kappor alltid ett säkra kort under hösten. Och för den mer märkesintresserade finns populära märken såsom Peak performance, Lyle & Scott, Calvin Klien och Adidas. Men känner man sig mer äventyrlig kan man såklart surfa sig runt bland de mer okända märkena och på så vis hitta något som ingen annan kommer dyka upp med på nästa fest.

Med över 23.000 herrfynd kan du scrolla dig igenom skor, träningskläder, festutstyrslar och accessoarer på ett och samma ställe, och tiden av nätshoppande med flik efter flik är över.

SPOT-A-SHOP är shoppingportalen som grundades 2015. Plattformen samlar olika nätbutikers rea-erbjudanden inom kläder, skor, sport och accessoarer på ett och samma ställe. SPOT-A-SHOP arbetar nu i fem länder vilka är Finland, Sverige, Tyskland, Frankrike och Polen och har hjälpt mer 9 miljoner besökare att hitta rätt rea.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.