gsho

G-SHOCK introducerar de senaste tillskotten i G-STEEL-serien; GST-W300 och GST-W310. Klockorna lanseras i fem olika modeller som behåller samma dynamiska och robusta metallfinish som tidigare, samlat i en mer kompakt och funktionell design.

G-SHOCK expanderar G-STEEL-serien med klockorna GST-W300 samt GST-W310, som lanseras i fem olika modeller. Klockorna har samma kraftfulla, flerdimensionella design som tidigare G-STEEL- modeller men kommer i ett mer kompakt utförande för en bekvämare passform runt handleden och får således lättare plats under tröj- eller jackärmen.

De nya klockorna är uppbyggda med flera skyddande lager i olika material, en viktig egenskap hos G-STEEL-modellerna. GST-W300 har en fin resinring under en boett i uretan, medan GST-W310 har en uretanring under en metallboett. Båda klockorna består även av en skuggspridande solpanel som genererar ström mer effektivt än tidigare. Panelen gör det möjligt att erbjuda ett bredare färgutbud på urtavlan samt större indexmarkeringar. Digitala LCD-displayer, som förutom att underlätta läsbarheten, visar information som datum, funktionsinformation och städer.

Multi-Band 6-tekniken utgör en viktig funktion i båda modellerna och tar emot tidskalibreringssignaler från sex sändare runt om i världen. Tough SolarTM-systemet driver klockorna med antigen solljus eller inomhusljus. Klockorna besitter även en funktion som med ett knapptryck tillfälligt förflyttar visarna i fall de skulle stå i vägen för displayerna, samt dubbla LED-lampor för upplysning av urtavlan och LCD-displayerna.

Samtliga modeller lanseras i juni och kommer finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.