g1

Inför hösten har den klassiska modellen GA-100 fått ny design i form av fem kontrasterande färgställningar där insidan bryter av mot armbandsuret. Färgtonen på klockans insida återfinns i detaljerna på urtavlan för att skapa en iögonfallande dynamik. De nya modellerna har nu tolkats i en bildserie där grafiska och sportiga element möter naturen.

I upptakt till lansering av Layered Colors har G-SHOCK gått samman med det kreativa teamet bakom mode- och konstplattformen Odalisque Magazine – Sandra Myhrberg, Michaela Myhrberg och Meghan Scott – för att ta fram en uppsättning bilder som tolkar de grafiska och sportiga elementen hos G-SHOCK i kontrast till de mjuka och naturliga nyanserna som återfinns i naturen.

“An appreciation of the layers of fashion, sport, lifestyle and the male form are expressed in an unconventional harmony throughout the story.” berättar Meghan Scott om bildserien.

Modellerna i serien Layered Colors kommer i fem starka färgställningar – grön/svart, blå/orange, orange/svart, vit/svart och beige/svart. Tack vare sitt hölje i Resin och ett skyddande mineralglas är klockorna stöttåliga och dessutom utrustade med helautomatisk lysdiod, världstidsfunktion, hastighetsindikator, 1/100 stoppur och nedräkningstimer.

Serien Layered Colors består av fem olika modeller: GA-100L-1AER, GA-100L-2AER, GA-100L- 4AER, GA-100L-7AER, GA-100L-8AER och samtliga kostar 1 298:- i butik.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.