gold

Klockserien Master of G är utvecklad för att klara av alla typer av klimat och är anpassad för dig som utövar extremsport eller är äventyrslysten. Den nya kollektionen heter Black and Gold Collection och har en klassisk svart design med gulddetaljer.

Serien lanserades i oktober 2015 och har en enkel design med jordnära toner. Nu utökas sortimentet med tre stilrena modeller i svart med gulddetaljer.

Mudmaster – GWG-1000GB-1A

Seriens starkaste modell som tål att utsättas för både tjock lera och finkornig sand. Klockan är anpassad för att klara av extremförhållanden och har flera praktiska funktioner som barometer, höjdmätare, termometer och kompass. För att skydda klockans boett har man byggt upp ett kraftigare yttre hölje vilket håller ute fukt, damm och lera och som säkerställer att klockans funktioner alltid är tillförlitliga.

Pris: 8 998 SEK

Gulfmaster – GWN-1000GB-1A

Gulfmaster är klockan som är anpassad för att klara prövningar till havs. Oavsett om det är till yrket eller ett brinnande intresse så har denna modell flera användbara funktioner. Den är vattentät ned till 200 meter under vattenytan samt utrustad med en trippelsensor som bland annat kan mäta lufttryck, mäta tidvatten samt fungera som kompass. Klockan har utöver detta ett alarm som varnar vid risk för storm och plötsliga väderförsämringar.

Pris: 6 498 SEK

Gravitymaster – GPW-1000GB-1A

Tillsammans med piloter från flygvapnet har man tagit fram en klocka som kan utstå kraftig turbulens på höga höjder. Klockan är stöt- och vibrationstålig och påverkas inte utav centrifugalkraft vilket sammantaget ger ett pålitligt verktyg för alla situationer. Utöver detta har klockan bland annat en kompass samt en solpanel, denna säkerställer att klockans GPS alltid har energi för att ta emot radiovågor och kan ge dig en korrekt tid oavsett var i världen du befinner dig.

Pris: 10 498 SEK

gold

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.