off

Dagens bästa initiativ står klädmärket Galagowear för. De har dragit igång en insamling för flyktingar och offer nere i Medelhavet och BAWS står bakom och supportrar till 100 procent. Du som läser detta kan också hjälpa till och se till att insamlingen blir så stor som möjligt.

Sä här skrev Galagowear på sin instagram tidigare idag:

Vi på Galagowear har under veckan funderat på vad vi kan göra för att hjälpa till nere vid medelhavet och kaoset med alla flyktingar som har det riktigt jobbigt just nu.

Vi känner att det är allas vår skyldighet som medmänniskor(!) att göra det vi kan.

Så vi har nu med hjälp av två andra likasinnade företag fått hjälp att sätta ihop ett hjälp-projekt, där Andersson & Hjalmarsson (Lager i Ulricehamn) levererar en stor container till vårt kontor (Erikslundsgatan 9, midsommarkransen) på tisdag kväll, och Scanlink hämtar och fraktar containern ner till de som behöver det på torsdag morgon.

Vi på Galagowear kommer att börja fylla upp containern med gammalt lager, prover, reklamationer och även tömma våra egna garderober så mycket det går!

Men, vi skulle uppskatta om fler kan hjälpa till med detta såklart!

Så vi uppmanar andra modeföretag, märken och klädbutiker att komma förbi oss någon gång under Onsdagen (9/9) med det ni kan bidra med!

Vi uppmanar även såklart alla privatpersoner som har lite extra kläder i garderoben att komma förbi oss under dagen för att hjälpa till att fylla upp den här containern både på höjden och bredden,

Allting som ni kan ge är är uppskattat!

Det kommer att krävas mycket engagemang för att fylla den här stora containern så vi hoppas att det finns många godhjärtade människor som kan hjälpa oss med detta!

Hjälp oss gärna även att dela detta inlägg, och ”tagga” företag, samt personer som skulle kunna ställa upp och komma förbi med ett bidrag!

Plats: Erikslundsgatan 9 , midsommarkransen, 12632
Tid: Onsdagen 9/9 från 09.00- 19.00

Tack på förhand //
MVH Galagowear crew

www.galagowear.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.