gw

Idag släpptes Galagowears vår- och sommarkollektion för 2016, och vi kan med handen på hjärtat säga att kläderna ser bättre ut än någonsin. Vi snackar kortärmade luvtröjor, djurprint med mönster från ko, feta mjukishorts och mycket mycket mer.

I samband med lanseringen av den nya kollektionen har Galagowear styrt upp en brand new hemsida & shop där man kan hitta hela kollektionen från kl 14.00 idag. (Fredag 4 mars) och för dig som vill handla kläder från butik får vänta tills nästa vecka då de kommer finnas hos utvalda återförsäljare. Pallar du inte vänta så länge kan du istället ta dig till Galagowears Concept Store där kläderna finns tillgängliga redan imorgon (Lördag 5 mars).

WWW.GALAGOWEAR.COM

Grundarna Till Galagowear -bröderna Niklas & Patrik- uttalade sig i ett pressmeddelande i samband med den nya lanseringen:

”Ibland tänker man på vart vi började, med en idé och en galen vilja. En vilja att skapa något. Vad vi har gjort för att komma hit och att vi är där vi är nu… Det började verkligen på noll, både ekonomiskt och kunskap. Men för oss finns det inte ett alternativ och har aldrig funnits. Det skulle bara lyckas. Åren har varit en berg och dalbana av lärdom, känslor och vilja. Man har förlorat mycket på vägen men vunnit så mycket mer! Vill bara stanna upp och tacka alla som passerat vår väg under alla dessa år och alla som supportar det vi gör, köper kläderna, kommer på våra events och följer oss! För evigt tacksamma!”

Nedan ser ni ett urval från den nya vår- och sommarkollektionen:

1 3 4

 

1 KOMMENTAR

  1. Hej! Jo det är så att jag är ute efter den svarta Hoodtröjan med den vita fågel på? Men hittar den ingenstans, skulle ni kunna hjälpa mig? För vill så gärna ha en sådan tröja. Tröjan är svart, sen så har den vita fågel på magen och det är med vitkontur fågel är i. Med vänlig hälsning Alexander

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.