tyrion-lannister-1024

Imorgon drar säsong 4 av Game of Thrones igång och BAWS är givetvis sjukt taggade.

Vi räknar med att du sett alla tidigare säsonger (har du inte gjort det bör du straffa dig själv alternativt blixtkolla 3 säsonger utan paus) men förstår att det var ett tag sen du såg säsong 3, vilket gör att ditt minne behöver friskas upp. Tillåt oss:

Westeros är i kaos. Det finns ett inbördeskrig och vinnaren kommer att styra Järntronen, för närvarande ockuperad av unga Joffrey. Hans föräldrar är tvillingar, bitchiga drottningen Cersei och blonda ”King  Slayer” Jaime. Joffreys farbror är Peter Dinklage (karaktärnamn: Tyrion). Tyrions pappa, Tywin, är verkligen den som styr saker, han planerar alla strider och tillbringar mycket tid att stirra på folk som om de vore kompletta idioter.

Robb Stark, kungen i norr och Herre över Winterfell, försöker ta Järntronen. Han har ett litet krigsbräde med figurer för tronens alla aspiranter. Robb går till ett bröllop där han övergav en mans dotter för en sexigare kvinna. Hemskt idé. Alla i ärlige Robb’s familj och armé slaktas, och hans huvud sys fast på hans lik.

En annan utmanare till järntronen är Stannis Baratheon som hookar med Lady Melisandre, en påträngande häxa och älskarinna som ständigt berättar för honom att han skulle bli kung. Han tillbringar sin tid med att förlora sjöslag, fängsla rådgivare och föda onda barn.

Tyrion gifter sig med ett barn och dricker för mycket. Människor har oralsex i isgrottor. En drottning är mamma till tre drakar. Snözombies närmar sig. Vintern är på väg. Grym serie. Klart slut.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.