giss

Singel nummer två ifrån Joakim Gissberg’s kommande album är nu här och ni finner den bakom låttiteln ”Ge mig nåt bättre”. Senast i slutet av mars hörde vi honom tillsammans med fjolårets Idol-finalist Rolf Johansson med låten ”Väntat så länge”, en låt som suttit prägel på ett nytt och fräscht sound ifrån den svenska sångaren. Återigen är låten producerad utav producentduon från Sundsvall, Karl Gunnarsson och Andreas Åhlén.

Joakim berättar i ett pressmeddelande att låten speglar honom själv i en väldigt händelserik och inspirerande period i livet:

– Jag hade precis tagit min examen från universitet i Seattle och jag var samtidigt i full gång med att skriva klart detta album. Jag såg nånstans vart jag var påväg både karriär- och musikmässigt plus att mina ambitioner alltid har varit väldigt stora.

– Frasen ”ge mig nåt bättre” är något jag tror många omedvetet intalar sig själva, vilket inte alls är fel, men som låttexten också indikerar så är det väldigt viktigt att inte glömma bort vem man är eller vad man kommer ifrån. Även om man hela tiden jagar något större har man igen väldigt mycket genom att även värdesätta de ”små sakerna” på vägen dit.

Joakim Gissberg ”Ge mig något bättre” släpps genom Team Galagowear Records (TGR)

iTunes : http://apple.co/1Hkq4hb

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.