temabild

På söndag är det alla pappors dag. Då förtjänar han lite extra. Du kanske planerar att laga frukost åt honom eller bjuda på middag. Men om du känner för det kan du ju ge honom en liten present. Baws har samlat en lista med tips på presenter.

liggande
Världens coolaste skäggtrimmer
Philips BeardTrimmer 9000 är en perfekt present för den som har lite högre budget. Varför är den så cool? Därför att den är utrustad med laser, så klart.

 

barbershop
Exklusiv knivrakning
Detta är något som både pappa och kvinnorna kommer att uppskatta. Har pappa aldrig varit på knivrakning förut är det extra roligt. Så sväng via Honest Al’s i Stockholm och köp en present pappa aldrig glömmer.

nastrimmer
Nästrimmer
Även om det är pappa som har mycket hår i näsan eller om det är din budget som är låg så är en nästrimmer en billig, rolig och behändig present. Det går även att trimma i öron och ögonbryn.

spabild
Spabehandling/massage
Kanske inte så kreativt, men garanterad succé. Alla älskar massage, spa, massage och olika behandlingar. Varför inte köpa en manikyr åt pappa?

laderhandskar
Läderhandskar
Det finns ingenting som luktar kvalité så mycket som ett par läderhandskar. Tänk vad skönt för pappa när han skrapar bilrutorna på morgonen. Då kan han tacka dig när han inte förfryser fingrarna och samtidigt får känna sig lite extra fin.

pizza-and-beer
Far-och-son-häng
Den tråkiga söndagsmiddagen får farmor fixa. Ta med pappa på pizza, öl och flipperspel någon kväll. Det är pappatid då den är som bäst.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.