rio1

Drömmen för alla fotbollsälskande snusare har slagit in. Eller vad sägs om en snusdosa som är designad för att passa in perfekt i TV-soffan under VM-festen i Brasilien bredvid dina chips?
(Lets face it, du lovade dig själv åka dit och uppleva VM på plats, men ”annat kom emellan”. Det är lugnt, vi dömer ingen)

cr7General White Rio Edition är en variant av General White i mycket begränsad upplaga. Att snuset är det bästa (näst efter Göteborgs Rapé såklart) är inte ens det primära när det kommer till Rio Edition, det är snarare dosan som får oss att bli lyriska. General White Rio Edition är nämligen speciellt framtagen för fotbolls-VM i Rio 2014. Kollektionen består av 11 olika dosor som alla har nummer på locket, och tanken är att man ska köpa sin favoritspelares nummer. Eller samla alla som finns. Den sistnämnda tanken låter både bättre och roligare.

Självklart finns dosan i olika lagfärger, vilket gör att man inte bara behöver nöja sig med nr 7, man kan även ha Portugals färger på locket för att supportra Cristiano Ronaldo fullt ut, eller vilken favoritspelare du nu kan tänkas ha. (Men eftersom Lionell Messi ser ut att vara ungefär 12 år ska du inte räkna med att hitta hans tröjnummer i Argentinska färger eftersom det är 18-årsgräns på tobak. Vi säger inte att det är omöjligt, vi säger bara att det blir svårt.)

Boys will be boys som man säger. Därför räknar vi kallt med att det inte bara är vi som kommer samla på dessa snusdosor under VM, och förmodligen byta dem med kompisarna likt de hockeybilder som var så enormt populära runt 94. Den gången fick vi aldrig Wayne Gretzkys autografkort, men lita på att redaktionen på BAWS kommer ha en komplett samling innan VM är slut. Förmodligen redan innan första matchen blåses igång. Ni fattar. Vi är dedikerade snusare som älskar fotboll och samlingsobjekt, och det här snuset är just nu den bästa nyheten på länge.

Snuset finns överallt där du brukar köpa ditt snus, men kom ihåg att det är en limiterad utgåva och att den endast säljs under en begränsad tid, så skynda dig iväg för att säkra dina Rio-dosor.

För dig som inte är ett fan av general White kan vi med gott samvete rekommendera Göteborgs Rapé Summer Edition Hjortron. Läs om den HÄR

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.