Göteborgs Rapé Original (3)

Igår var Baws på plats i Swedish Match Store Avenyn i Göteborg. En festlig afton som bjöd på buffé och dryck inspirerat från snusets värld. Vi minglade, snusade och mådde så där onödigt bra i sällskap med härligt folk och en bättre återvändare som vi tog emot med öppna armar (läs läppar).

Göteborgs Rapé Original utgick ur Swedish Match sortiment i början på 2000-talet för att lämna plats åt innovationen Göteborgs Rapé White, som idag är en av Sveriges mest sålda snusprodukter.
Önskemålen från konsumenter om att få tillbaka Göteborgs Rapé Original har ökat i takt med att Göteborgs Rapé som varumärke har vuxit och i september 2015 finns en uppdaterad version av Göteborgs Rapé Original åter i butik.

– Efter det engagemang som snusarna har visat för att få tillbaka Göteborgs Rapé Original i sortimentet känns det otroligt roligt att kunna erbjuda produkten på nytt, säger Tove Lundgren, varumärkeschef Göteborgs Rapé, som fortsätter;

Mycket har hänt sedan Göteborgs Rapé Original togs bort från sortimentet för drygt femton år sedan. Till exempel har vi anpassat produktegenskaperna för att de ska motsvara dagens önskemål och inte minst har kvaliteten i samtliga av Swedish Match produkter förstärkts, men den omisskännliga och omtyckta smaken som kännetecknar Göteborgs Rapé är så klart kvar, avslutar Tove Lundgren.

Göteborgs Rapé skapades redan 1919. Idag finns Göteborgs Rapé i åtta olika varianter och är Sveriges tredje största snusvarumärke. Göteborgs Rapé Original lanseras i mitten av september och kommer att ha rikstäckande försäljning i Sverige.

– Att åter kunna få placera en gammal favorit under läppen kändes riktigt gött säger Baws redaktionsmedlem och Göteborgare Patric Olé som redan lagt vantarna på produkten i fråga.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.