INBOX39633unknownfilename
BAWS har fått tag på 10 biljetter som vi tävlar ut. 5 vinnare får 2 biljetter var. Maila till [email protected] och berätta vilken som är din favoritbil senast onsdag 5 november. Glöm inte bifoga kontaktuppgifter samt om du vill ha biljetter till Stockholm eller Göteborg. Lycka till!

Försäljningen av de finaste och dyraste sportbilarna slår nya rekord i år i Sverige. Intresset för årets största sportbilsmässa, Gran Turismo Expo, 8-9/11 i Stockholm och 15-16/11 i Göteborg, är därför större än någonsin.
För fjärde året visas de dyraste, snabbaste och mest åtråvärda drömbilarna. I år med bland annat världspremiär för en ny svensk sportbil, Maseratis 100- årsjubileum och stor Formel 1-bilssalong.

granto

Årets bilmässa Gran Turismo Expo lovar att följa upp fjolårets succé med en ännu större, mer färgsprakande och premiärfylld tillställning än tidigare år, med ännu fler supersportbilar, biljubiléer, nostalgia, motorsport och spännande Sverigepremiärer.

– Det här är årets högtidsstund för alla bilälskare, och vi märker ett ökande intresse för dyra och fina sportbilar, både i antal sålda finbilar och i publikens vilja att drömma om, se och uppleva superbilar, säger Gunnar Dackevall, mässgeneral för Gran Turismo Expo.

Gran Turismo Expo firar det legendariska sportvagnsmärket Maseratis första 100 år med en kavalkad av läckerheter från alla tider, och så förstås det allra senaste från den hårdsatsande tillverkaren. I år kommer inte bara Koenigsegg att hålla den svenska sportvagnsfanan högt, utan även en helt ny svensk tillverkare som besökarna får se en första glimt av på Gran Turismo Expo. En världspremiär med en rejäl överraskning i bagaget!

En rad utställare har flaggat för nyheter från höstens Parissalong, där bilarna för först a gången finns att se på svensk mark på Gran Turismo Expo. Tidigare år har alltid mer än tio premiärer ägt rum på Gran Turismo Expo, och vi räknar med ännu fler i år.

– 2014 är året då allt hände i Formel 1-sporten: bilarna fick helt ny teknik med miljöprofil och vi fick ett helt koppel nordiska förare att heja på. En av dem var svensk, Marcus Eriksson, och i hans planering finns ett besök på Gran Turismo Expo i Göteborg.

– I Stockholm kommer ett myller av bilklubbar att bjuda på sina allra finaste klassiker, en fantastisk samling av nya och gamla racerbilar visas och som extra krydda kommer vi att få se de senaste lyxklockorna och en hel del annat som bilälskarna gillar.

Mer info hittar ni på www.granturismoexpo.se och biljetter finns på Ticnet.
 Vi ses där, like a BAWS.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.