polanowo-2670534_640

”Vad har ni för bolåneränta?”, frågade ingen någonsin i ett socialt sammanhang som en fest eller parmiddag. Dels är det lite privat för många, ungefär som att man inte vill basunera ut sin lön till alla möjliga. Dessutom är det ett ämne som de flesta upplever som väldigt tråkigt och vill tänka så lite som möjligt på.

Det är märkligt när vi samtidigt är så belånade. Nästan alla har lån och tillsammans har svenska folket mer än tretusen miljarder kronor bara i bolån, så ämnet borde engagera. Det är dessutom synd att det är så trist att bevaka sina bolån, för det finns pengar att spara på att hela tiden se över sina villkor. Ifall man bara orkade och tog sig tid.

Skaffa en app

En lösning är att låta en app göra jobbet åt dig. Med Lånekoll, låneförmedlaren Consectors app som är helt gratis, får du bra översikt inte bara över bolånen utan över alla dina lån och räntor. Med Räntekalkylatorn får du snabbt fram hur mycket du skulle tjäna på att få ner räntan.

Lånekoll ger dig enkelt (och kanske inte helt oväntat) koll på dina lån. Den samlar automatiskt in uppgifter om alla krediter från samtliga banker, såväl bolån som privatlån. Den jobbar både med diagram och tabeller, vilket ökar översiktligheten. Du behöver inte ens veta vilka lån du har idag, allt som behövs är ett bank-ID så tar appen reda på det.

Appfördelar

Allt det här kan du göra med ett kalkylblad eller ett vanligt vitt papper, men det skulle nog ta ganska mycket längre tid. Den stora fördelen med en app är dock att det blir mer konkret. Du ser direkt på skärmen var din ekonomi blöder och var det finns mest förbättringspotential.

Och Lånekoll har du alltid med dig! Så fort du skaffat appen som finns där appar finns. Du kan ta fram den så fort du har några minuter över och därigenom alltid ha kontroll över din ekonomi. På så vis behöver det aldrig bli ångestfyllt att se över sina lån. Tvärtom, ditt boende är förmodligen det dyraste och bästa du äger, och det är bolånet som gör det möjligt, så försök se det som något bra.

Gör det nu!

Det är så lätt att skjuta upp det som inte behöver göras direkt, men ta chansen att förvandla den gnagande oron i magen till en lustfylld känsla av befrielse!

Just nu är räntorna låga, men i takt med att räntorna höjs kommer det att finnas ännu mer pengar att spara i din budget, och ännu mer att förlora på att inte ta tag i detta. Consector kan förhandla fram bästa möjliga ränta åt dig, men det är du som måste ta första steget. Det kan du göra idag, genom att ladda ner och börja använda Lånekoll.

holiday-house-177401_640

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.