bar

FC Barcelonas nya Nike Vapor matchställ med AeroSwift-teknologi parar samman Nikes innovation med designdetaljer som hedrar klubbens 25års-jubileum av det framgångsrika europaspelet 1991-92.

– At FC Barcelona, we believe in attacking and fast football. This new kit feels light and comfortable — it’s an expression of both our heritage and our future, säger lagkaptenen Andres Iniesta.

drak Tröjan pryds av klubbens klassiska breda ränder med FC Barcelonas traditionella röda och blå färger. Tröjärmarna och axlarna har kontrasterande kobaltblå färg.

Olika hyllningar till klubben syns på både insidan och utsidan av tröjan. ”Barca” är broderat i bakre kragen tillsammans med en liten vävd version av den katalanska flaggan, Senyera, som Barcelonas fans återskapade med ett tifo bestående av stora gula och röda ark kvällen de vann Europeiska Mästerskapen 1992.

På sidan av matchstället hittas en röd rand som går från sidan av tröjan och ner till de klassiska blå FC Barcelona shortsen. Randen expanderar när spelaren är i rörelse vilket förser denne med ventilation och avslöjar en tydlig och stark blå färg under.

De nya strumporna är blå med en distinkt röd grafisk detalj på vaden. Stället inkluderar även ett alternativt par röda strumpor med en blå grafisk detalj.

FC Barcelona Träningskläder
Denna säsong kommer FC Barcelona även bära en helt ny kollektion av träningskläder med Aeroswift-teknologi som ska tillåta deras spelare att träna med samma hastighet och känsla som de spelar med på matchdag.
För första gången någonsin kommer spelarna att träna i kläder som består av exakt samma tyg, konstruktion och teknologi som de ikoniska FC Barcelona-ställ de bär under matcherna.

Kollektionen består av Striketoppar, shorts och nederdelar som alla har Nikes karaktäristiska innovationer för ultimat passform, komfort och rörlighet. Kläderna eliminerar distraktioner och håller spelarna bekväma och torra i både värme och minusgrader

FC Barcelona-kittet kommer finnas tillgängligt från och med 30 maj på Nike.com/fcb och hos officiella FC Barcelona återförsäljare.

bar1

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.