gentlemen

shampoBAWS gillar entreprenörer och vi gillar framförallt bra produkter som är skonsamma mot miljön. Gentlemen of Sweden är ett nystartat företag som enligt dem själva finns till av en enkel anledning:

”Sveriges manliga befolkning förtjänar en okomplicerad, grön och lokalproducerad hårvårdslinje som är snäll mot håret och som låter personligheten få fritt spelrum – utan konstigheter.”

Vi håller med. Därför beslöt vi oss för att prova deras produkter och rekommendera dem till våra läsare ifall vi tyckte om dem. Så med andra ord vet ni vad vi tyckte i och med att ni just nu läser om varumärket.

Deras hårvax är riktigt bra. Frisyren är lätt att fixa i ordning och den håller sig i princip hela dagen, och schampot som består till 95 procent av naturliga ingredienser  gör helt klart jobbet. Det är ett fräscht schampo som du blir ren av, det krävs ingen djupare analys av det där. Vaxet däremot hyllar vi gärna lite till. Beroende på hur du jobbar in det i håret kan du få lystern både matt och glansig.

Produkterna tillverkas i Malmö vilket gör att varje köp bidrar med minskade transportkostnader gentemot ifall du köper ett vax från andra länder. Miljötänk, bra kvalité och en skön logga, det räcker för att vi ska bli övertygade.

Kolla in deras hemsida HÄR

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here