ursss

mursLiving Legend-rapparen Murs har precis släppt sitt nya album Have A Nice Life, första släppet för Murs på Strange Music.

Otaliga kvalitétskivor och ständigt nya projekt kommer kontinuerligt från LA-rapparen. Senast var 2014 då vi fick ¡MursDay! tillsammans med ¡MayDay! Även det återkommande projektet med producenten 9th Wonder är något som alltid förgyllt musiklyssnandet.

Have A Nice Life är alltså Murs senaste tillskott i sin katalog. Och är man ett fan av Murs sen tidigare så kommer man inte bli besviken. Har man inte hört Murs innan så kommer man vara ett fan efter. Med produktioner från ¡MayDay!, den Grammy-nominerade producenten Jesse Shatkin, The Arsonist’s DOC och även Curtis King.

Som gäster har vi slangkungen E-40, King Fantastic, MNDR och Ryan ”Myagi” Evans. Murs tar alltså inte bara sig själv till nya nivåer med Have A Nice Life, utan även Strange Music som garanterat kommer få se nya höjder.

Det härliga med Murs och hans många projekt är att det spelar ingen roll om han gör ett album under sitt egna namn eller med några andra musiker. Det är alltid kvalité och Murs ligger alltid rätt i tid.

Lyssna nya skivan nedanför.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here