Arsenal v Hull City – Premier League

Ny helg och nya lir!

West Bromwich-Arsenal Över 2.5 mål.

Arsenal tog en viktig seger i veckans CL-Match mot Dortmund (2-0)

Man höll alltså en sällsynt nolla mot ett visserligen extremt svagt Dortmund, så man ska inte dra för stora växlar av det!

Man har stora skadeproblem:
Özil, Wilshere, Walcott, Arteta, Sanogo, Debuchy, Ospina. Frågetecken Welbeck och Szczesny. Koscielny var tillbaka i truppen, men är matchotränad, så frågan är om han kastas in i spel och isåfall vilken form han är i.

Det kan bli så att Arsenal kommer få lira denna match med en oprövad tredjekeeper!

Då Arteta är skadad så kommer man endast kunna ställa upp med en defensiv mittfaltare som man har i Flamini, backlinjen kan komma att vara densamma om man inte chansar med Koscielny vilket kan anses vettigt då backlinjen i Arsenal har varit under all kritik!

Framåt har man Alexis Sanchez som skapar fram chanser matcher igenom och om Welbeck ej kan deltaga nu så kommer troligtvis Giroud få chansen från start igen efter sin skada! Trots att Sanogo gjorde mal mot Dortmund i veckan så är den mannens kvaliteer mycket tveksamma! Givetvis ska vi inte glömma ungtuppen Oxlade-Chamberlain heller som gör ett mycket bra jobb! Det är en stark men formsvag offensiv Arsenal besitter!

Om man kollar på West Bromwich så saknar dom Yacob (Avstangd) Och Jonas Olsson (Skadad) och det är två riktigt viktiga kuggar defensivt som saknas! I offensiven finns:  Berahino, Anichebe, Séssegnon.

Klart dugliga spelare som på hemmaplan nog borde kunna gora ett mål iallafall mot Arsenals svaga backlinje! Efter en svag ligastart från Arsenal så ar det bara segrar som räknas!

Med två taffliga lag defensivt sett och hyggliga offensivt sett så lirar jag Över 2.5 Mål!

 

V75 kors denna helgen pa Jagersro utanför Malmö!

Veckans vinnare hittar jag i V75-6 Nummer 6 Banks!

Måste inflika att detta är en av mina absoluta favorithästar! Han är sjukligt bra, och om man kollar pa V75-Procenten för tillfället så är han inte favorit!

Jag kan inte se denna 5årige tyska herren förlora imorgon! Senaste starten var i Berlin, och då liftade han med i ryggar fram till upploppet då han fick spela ut sin enorma speed, dessförinnan kom han ifrån två raka torskar, men känslan var då att han inte riktigt var formtoppad vilket han borde vara nu efter urblåsarn senast! Senast han startade på Jägersro var i Juli, då han enkelt tog hand om ledningen och sedan dundrade runt ovalen pa 1.10.5!!! Grym häst som borde leda detta runt om!

Lycka till i helgen!!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.