wolf

Hej alla lirare!

Full pott förra helgen då Ruby Trap blev Drottning på Åby och Ryssland och Kanada krigade ner sina motståndare!

Ny Helg och även nya insatser! Förhoppningsvis håller jag min goda form som har funnits på slutet!

Helgens spel hittar jag ifrån Tyska Bundesliga där den sista omgången ska avverkas!

Köln-Wolfsburg, Spelförslag: Wolfsburg. Spelstopp Lördag 15.30

Wolfsburg går mot sin bästa säsong sedan 2009 då man tog hem Bundesliga, sedan dess har man inte setts till i Topp 3, men nu placerar man sig på en andraplats två poäng före trean Mönchengladbach och har därmed just nu en direktplats till nästa säsongs Champions League!

Man har även kvalificerat sig för Final i DFB-Pokal (Tyska Cupen) Där man möter Dortmund nästa Lördag. Man åkte ut i Kvartsfinal i Europa League mot Napoli efter 2 riktigt bra matcher, man har helt enkelt gjort en riktigt bra säsong som antagligen belönas med Champions Leaguespel!

Dock är det inte helt säkrat med andraplatsen då man bara har två poängs försprång, och i den sista omgången ska man alltså åka till Köln för att säkra andraplatsen.

En klurig bortamatch egentligen, men om man kollar på Kölns läge i Tabellen, där man placerar sig på en 12:e plats så känns det mer som att Kölnspelarna bara vill spela av den här matchen för att få gå på semester.

Motivation slår klass sägs det, och i detta läget så finns ju båda delarna hos Bortalaget!

Om man kollar lite på skadeläget i dom båda lagen så ser man att det är Frågetecken för Målvakten Timo Horn och Försvararen Dominic Maroh, sedan innan saknas viktiga kuggen Pawel Olkowski och anfallaren Patrick Helmes.

Om man sedan kollar på Wolfsburg, så är Skadeläget lite halvprekärt med.

Målvakten Diego Benaglio har problem med Höftböjaren och Mittfältaren Aaron Hunt har Knäproblem.

Sedan har även Nicklas Bendtner haft influensa i veckan och är osäkert startande.

Jobbigt läge för båda lagen som sagt, men Wolfsburg har en bred trupp och har flera stycken potentiella Matchvinnare!

LIRA WOLFSBURG!

 

Travets Elitserie V75 körs denna veckan på Gävletravet och det är riktigt fina tävlingar på schemat då det vankas folkfest med Prins Daniels Lopp som höjdpunkt.

Veckans Vinnare hittar jag redan i V75-1 (Lopp 5) som körs 14.30 där det vankas barfota runt om på Nummer 4 Shadow Woodland.

Startsnabb är han sedan innan och nu när det även är dags för Barfota Runt om så har jag väldigt svårt att se hur han ska misslyckas med att hitta till spets…

Jänkarvagn och samma helstängda huvudlag med sidohål i som senast funkade så bra, och körande Ulf Ohlsson är i toppform och blir troligtvis Sveriges Championkusk 2015 om han håller detta tempot.

Värsta motbudet Nummer 1 Kemas Magic har imponerat, men har inte varit i närheten av ledningen från Spår 1 på tre försök!

Det är alltså extremt mycket som talar för den Finskfödda Valacken och jag går Allin på Reijo Liljendahls Shadow Woodland!

Kör Uffe Kör!

LIRA VINNARE!

 

Ha en underbar helg och lycka till med liren!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here