snabba

Bra form på tipsen då vi haft tre veckor irad med 100 % på travet, även förra veckan var det 100 % på sportliren då Tottenham besegrade Arsenal med 2-1 och Atletico Madrid utklassade rivalen Real Madrid med 4-0.

Denna helgen är det återigen dags FA-Cupen, närmare bestämt den Femte omgången! Och jag väljer att fokusera på en match denna helgen.

Blackburn-Stoke Spelstopp 16.00

Klassiska Blackburn som numera spelar i The Championship ska ta emot Stoke som placerar sig på den övre halvan i Premier League efter 25 omgångar, vilket får anses som en lyckad säsong hitills för Stoke!

Medan Blackburn placerar sig på en niondeplats med 10 poäng upp till playoffplats.

Det känns helt enkelt som att båda lagen kan fokusera mer på Fa Cupen och då är känslan av att vi kommer få se en händelserik match!

I den senaste omgången så besegrade Blackburn, Swansea med hela 3-1 vilket får anses som ett rejält styrkebesked, dock har det gått lite trögt i ligaspelet men man kommer iallafall från en seger mot Rotherham United med 2-1 som togs hemma på Ewood Park!

Stoke som gjort en klart godkänd säsong hittills har även börjat plocka poäng på bortaplan där man i år har statistiken: 4-4-5 vilket får anses klart godkänt, då ska man även tilläga att fyra av förlusterna har kommit mot dom bästa lagen i Premier League.

Man åkte på storstryk i veckan mot Manchester City med 4-1 där man släppte in 3 av målen i andra halvlek och då är det givetvis stora frågetecken på statusen för dagen på det defensiva spelet.

Svårt att sia om utgång då det visas att båda lagen tar Cupen på allvar, inte minst Blackburn som imponerade stort mot Swansea, och då man återigen får lira på hemmaplan så är inte känslan direkt att man backar hem när ytterligare ett lag från Premier League kommer på besök!

Och med Blackburns offensiva vilja och Stokes defensiva frågetecken så kan det mycket väl slinka in ett par bollar denna matchen också för Blackburn!

Om m
an kollar på Stokes 7 senaste matcher så har det blivit minst 3 mål i fem av dom.

I FA-Cupen har båda lagen lirat två matcher var och i alla dessa matcher har det blivit tre mål eller fler!

LIRA ÖVER 2.5 MÅL!

Tips från bettingmasters.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here