west-ham

Ready For More gjorde jobbet förra veckan, och det är mer en tidfråga innan han är uppe i Gulddivisionen, sikken pålle!

Denna helgen är det full omgång i Europas alla Fotbollsligoe och även Svenska Hockeyligan börjar dra ihop sig inför ett slutspel!

Denna helg har jag hittat en godbit i Londonderbyt mellan West Ham-Crystal Palace.

West Ham-Crystal Palace

Spelförslag: WEST HAM.

Spelstopp: 13.45.

West Ham går in i detta Derby utan vinst på en hel månad, det är inget akut läge West Ham är i då dom placerar sig på en åttondeplats lite i ingemansland för tillfället, dock är läget lite mer kritiskt i Crystal Palace som endast har 5 poäng ner till nedflyttningsplats. Om man kollar på Palaces senaste prestationer så är dom helt godkända med två stycken uddamålsförluster, där man senast hemma mot Arsenal var en stolpträff ifrån med 30 sekunder kvar av matchen att kvittera till 2-2.

Inför denna matchen saknas troligtvis båda ordinarie anfallarna: Frazier Campbell och Marouane Chamakh, båda två har komiskt nog känningar i baksida lår. Dock är det inte 100 % att Chamakh missar matchen, men rapporterna från Fredagsmorgonen säger att det troligtvis blir vila för Chamakh i denna match.

West Ham då, som inte lyckats vinna en match på över en månad. Saknar till denna matchen avstängda Morgan Amalfitano, inget superavbräck då laget har flera spelare att täcka upp med, så inget större bekymmer då West Ham kommer med en stark trupp!

West Ham behöver verkligen en trepoängare efter 5 matcher utan vinst och det skulle sitta än mer bra om dom tar hem tre poäng i ett Derby!

Om man kollar lite statistik så är West Ham bevisligen starka hemma på Boleyn Ground då man har statsen: 7-3-3, och det är bara Chelsea,Arsenaö,United och City som har bättre poängsnitt på Hemmaplan!

Palace har viss plusstatistik mot West Ham, men med tanke på hur starka West Ham är iår och Crystal Palaces skadeproblem inför denna matchen så är över 2 gånger fläsket på West Ham lite i överkant.

LIRA WEST HAM!

V75 körs denna Lördagen på Halmstadtravet!

Ruggigt intressanta Race och veckans vinnare hittar jag i V75-2 (Lopp6) Nummer 1 Gordonston som gjort topplopp efter topplopp på slutet. Han var ifrån över ett år fram till Augusti förra året, och jag vet att Lövgren håller denna Tyska herre väldigt, väldigt högt!

Senast gick han undan på lätta ben från ledningen och hamnade på sluttiden 13.6, vilket är extremt bra för denna årstiden! Om Bernardo Grasso kan hålla ledningen här tillsammans med Gordonston, så ska det inte finnas någon som kan utmana denna hyperkapabla herre! Visar sällan skådad uppfattning och en ruggig teknik har han! SITT KVAR I SULKYN BERNARDO! Så löser Gordonston resten!

LIRA VINNARE!

Ha en go helg och lycka till med liren!

 

I samarbete med Bettingmasters.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here