Vichy-Produkter

Nu när kylan slår piskande hårt är det viktigt att skydda sig. Dessa produkter från Vichy och La Roche Posay ser till att du tar igenom dig denna kyla med en klackspark, Like a BAWS.

Dercos Micro Peel Anti-Dandruff Scrub Shampoo är ett mjällschampo och en mild skrubb som hjälper till att ta bort synligt fastsittande mjäll i hårbotten. Dercos Micro Peel innehåller piroctone olamine och salicylsyra, niacinamid, LHA, aprikosfröpulver och glycerin för att vara effektivt mot mjäll och samtidigt lugna och återfukta hårbotten. Dercos Micro Peel kan användas som en behandling under fyra veckor (3 ggr/vecka) eller som underhållsbehandling (1 ggr/vecka.)

Vichy Normaderm 3-in-1 Scrub, Cleanser & Mask är en kombinationsrengöring för fet och oren hud. Normaderm 3-in-1 är speciellt framtagen för hud som är oren och fet hud, har stora igentäppta porer och är blank, men passar även känslig hud. Rengöringen har en peelingeffekt (salicylsyra + glykolsyra) och är rengörande med lera i en krämig konsistens. Rengör huden från talg och orenheter, avlägsnar döda hudceller och rengör porerna på djupet. Ger huden en ren känsla och ett fräschare utseende.

Vichy Mineral 89 Daily Booster ger en fuktboost till huden. Använd som en del i din dagliga hudvårdsrutin för att ge huden lyster. Vichy Mineral 89 innehåller thermalskt källvatten från Vichy och hyaluronsyra för att stärka huden. Gör huden återfuktad, uppfriskad och ger en fin lyster. Vichy Mineral 89 förbereder också huden för efterföljande hudvårdsrutin. Parfymfri. Mineral 89 har en lätt gelkonsistens och är lätt att applicera. Balanserar huden genom att återställa hudens pH-värde, stärka hudens motståndskraft och påskynda regenerering av celler. Med hyaluronsyra som boostar cellerna med fukt.

Toleriane Riche Soothing Protective Cream är en fuktgivande och lugnande ansiktskräm anpassad för torr och känslig hud. Toleriane Riche Protective Cream har en lätt och uppfriskande konsisiens och går snabbt in i huden. Ansiktskrämen innehåller La Roche-Posay källvatten som lindrar den känslan av stramhet som överkänslig hud ofta drabbas av Fri från parfym, konserveringsmedel och paraben. Icke-komedogen, dvs täpper ej till porerna. För torr och känslig hud.

Vi på redaktionen har haft äran att testa dessa produkter nu ett tag. Vi kan garantera er att detta är den enda vettiga lösningen för att vårda ansiktet denna vintern utan att tappa lystern!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.