jaylil

Den 24 & 25 Oktober är det giganternas afton på Globen i Stockholm. Den 24:e är det Lil Wayne, med Mac Miller som support, och den 25:e är det Jay-Z, med Timbaland som support. Självklart är Baws där för att förgylla sina dagar.

Lil Wayne, New Orleans konung, kommer nu äntligen till Stockholm för att spela. Han skulle uppträtt i våras men ställde in och sköt fram spelningen då han släppte albumet IANAHB 2. (I Am Not A Human Being II).
Med sig denna kväll har han Pittsburgh-baserade underbarnet Mac Miller, som i somras släppte en fantastisk skiva vid namn Watching Movies With The Sound Off. Detta kommer bli fantastisk kul att höra och se, när vi har två artister under samma tak och kväll med två nya skivor att fylla ut sin repetoar med.

Dagen efter, alltså fredagen 25:e oktober kommer en av världens mest omtyckta rappare och intar Globens scen. Vi snackar så klart om Jay-Z. Som support har han med sig demonproducenten Timbaland, vilket höjer våra förväntningar ytterligare. Även om Lil Wayne inte står på scen samtidigt som Jay-Z den här gången så har det hänt förr. Då pekade han på Jay-Z och sa: Best rapper alive. Sen pekade han på sig själv och sa: Next rapper in line.
När till och med en världsartist som Lil Wayne hyllar Jay-Z till skyarna finns det inget som får oss att tvivla på att båda spelningarna kommer bli oförglömliga.

Boka om eventuella födelsedagar, bröllop, dop och Fifa 14-turneringar och ta er istället till Globen både på torsdag och fredag denna veckan. Bättre än så här blir det inte.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.