ron

Sedan Nike Tech Pack lanserades 2013 har det blivit ett starkt koncept inom Nike Sportswear som återkommit med flera av Nikes mest klassiska silhuetter. Nike Tech Fleece heter höstens kollektion som kännetecknas av ett av sportens främsta material, den tunna och samtidigt värmande fleecen. Materialet skapas av tre lager Plush Foam och ett mellanlager i bomullsjersey, som ger både komfort och värme när det behövs samtidigt som det skapar funktion genom att andas.

Höstkollektionen för dam representerar träning som möter mode och plaggen kommer i starka, levande färgskalor och nya vågade silhuetter. Den mjuka bomullsjerseyn ger kläderna ett modernt, strömlinjeformat utseende, både på in-och utsidan medan materialet på insidan förstärker fleecens funktionalitet. Nike Tech Fleece Cape har en tydlig feminin silhuett med en stor huva som är lätt att svepa in sig i och Nike Tech Fleece Camo Crew kommer i ett kamouflagemönster inspirerat av naturen.

Herrkollektionen har, i likhet med den för dam, inspirerats av naturens egna färgskalor och kamouflagemönster samtidigt som passformen har utvecklats och detaljerna genomgått ytterligare förbättringar. Nike Tech Fleece Varsity Jacket kommer i en uppdaterad version med den funktionella fleecen och en mer ergonomisk design som följer kroppens naturliga rörelser. Nike Tech Fleece Hoodie har en förlängd bakre fåll för ökat skydd och en större huva som på samma sätt ger skydd åt användarens ansikte.

ni nik

Höstens Nike Tech Pack-kollektion med Nike Tech Fleece kommer att finnas tillgänglig nu på nike.com/techpack och hos utvalda återförsäljare av Nike Sportswear. 

Damkollektionen
Nike Tech Fleece Cape, 1350 SEK, finns att köpa här
Nike Tech Fleece Camo Crew850 SEK, finns att köpa här.

Herrkollektionen
Nike Tech Fleece Varsity Jacket, 1000 SEK, finns att köpa här.
Nike Tech Fleece Hoodie, 1450 SEK, finns att köpa här.

Mer info HÄR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here